Blog

Fotoshoot in Marrakesh

Op naar Marrakesh! Voor de nieuwste zomercollectie van Astonishing zijn we naar Marrakesh gevlogen. De prachtige en kleurrijke straatjes en winkels kun je natuurlijk nergens anders vinden dan daar. Vooraf is alles al helemaal gepland en uitgestippeld, zodat als we aankomen we alleen nog maar de locaties moeten checken, lekker een hapje eten en we in de ochtend vroeg kunnen beginnen.

Lees meer

Fotoshoot met Nicky Opheij

Het is altijd gezellig om met Nicky Opheij te shooten! Voordat we gaan fotograferen bedenken we samen eerst een concept. Daarvoor gaan we samen nadenken wat we goed kunnen gebruiken voor ons portfolio en natuurlijk hoe we dat op de beste manier kunnen vastleggen.

Lees meer

Fashionfotograaf in Kaapstad

Op 28 januari vertrok ik met twee overvolle koffers richting het zonnige Zuid-Afrika. Ik ging daarnaartoe om de nieuwe collecties van maar liefst acht verschillende kleding- en sieradenmerken vast te leggen. In deze blog vertel ik je alles over Kaapstad en waarom jij daar ook naartoe zou moeten!

Lees meer

Campagne fotoshoot Elements of Freedom

Voor een campagne fotoshoot ben ik naar Amsterdam gereden om voor het merk Elements of Freedom foto’s te maken van de nieuwste voorjaarscollectie. Deze foto’s zullen gebruikt worden om de verkoop van de kledingstukken beter te laten lopen. Voor modefotografie rij ik met enige regelmaat naar de randstad, bijvoorbeeld naar Amsterdam & Rotterdam om daar verschillende campagnes te fotograferen.

Lees meer

Fotoshoot in Parijs

Een fotoshoot in Parijs. Daar droomde ik al klein meisje al van. Parijs is natuurlijk de stad van de liefde, maar als professioneel modefotograaf is dat natuurlijk dé plek waar je wel ooit een fotoshoot wil hebben. Van leuke terrassen, naar alle cliché (maar prachtige) locaties. Op iedere hoek kun je eigenlijk wel foto’s maken!

Lees meer

Zwangerschapsshoot

Voor deze zwangerschapshoot ben ik naar Haarlem gereden. Bij zo’n shoot vind ik het belangrijk dat alles puur en natuurlijk is. Sommige vrouwen twijfelen of ze deze zwangerschapsshoot wel moeten doen, omdat ze vaak het idee hebben dat ze niet op hun mooist zijn. Maar achteraf zijn ze allemaal erg blij met de foto’s.

Lees meer