Over Evianne Wiegers

Mijn passie voor de fotografie heb ik al vroeg benadrukt door mijn studie Art & Photo op instituut Thomas te Den Bosch af te ronden. Toch wilde ik mijn kwaliteiten naar een nog hoger niveau tillen. De fotovakschool in Venlo was hierbij een uitgelezen kans en ook deze studie heb ik met verve behaald.

Inmiddels run ik mijn eigen studio aan de Industrielaan 13 te Asten. Natuurlijk compleet professioneel uitgerust met de meest recente apparatuur.

Wat mijn werk zo uitzonderlijk maakt is dat ik alles in eigen handen kan nemen. Zo ben ik gecertificeerd kapster, visagiste, styliste en zowel foto- als videografe.

Door veel samen te hebben gewerkt met (toekomstige) modellen en particuliere klanten voel ik perfect aan wat de wensen zijn van de klant. Eigen ideeën en suggesties van de klanten zijn hierbij natuurlijk altijd zeer welkom.

Neem eens een kijkje in mijn portfolio om de meest recente werken van mij te bezichtigen. Voor meer informatie, of om vrijblijvend te informeren naar een eventuele samenwerking kunt U mij natuurlijk altijd contacteren.

Met vriendelijke groet,

Evianne Wiegers

Email: info@eviannephotography.nl
Telefoon: 0620605209

PARTNERS

Vogue Italië
Eléments Magazine New York
Provocator Magazine
Scorpio Magazine
Lucy Magazine
Astonishing
Le Veer
Inbetween Models
A&P Model Management
Boerenkamps Mode Deurne

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring