Wat een jaar! 30 december 2018Ga terug naar actueel

2018, wat een jaar! Het jaar waarin ik veel nieuwe mensen heb leren kennen, locaties heb bezocht en praktische dingen heb geleerd. Mijn grote droom is uitgekomen, namelijk een fotoshoot in hartje New York. Wat een geweldige tijd was dat. Daarnaast heb ik maar liefst 4 publicaties weten te bemachtigen in New York (2x), Los Angeles en Düsseldorf. Verder heb ik veel mooie en leuke modellen voor mijn camera gehad. In volle vaart gaan we verder naar 2019 en laten we hopen dat deze net zo goed wordt! Ik wil jullie allemaal hele fijne feestdagen wensen en een gelukkig 2019! Ben je in het nieuwe jaar nog op zoek naar een fotoshoot van je familie of kinderen? Stuur me een mail voor meer informatie!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring