Studiofotografie

Er zijn talloze redenen om te kiezen voor studiofotografie. Een lege plek aan de muur? Een jubileum op de agenda of een foto uit de oude doos namaken? Alles is mogelijk in de compleet uitgeruste studio van Evianne Wiegers. De moderne studio, gelegen in het Brabantse Asten is compleet uitgerust met de meest vernieuwde apparatuur. Dit zorgt ervoor dat jouw foto’s een natuurlijke uitstraling hebben en van hoge kwaliteit zijn. Willen jullie toch liever een fotoshoot op locatie? Dat kan! Bekijk de mogelijkheiden van een fotoshoot op locatie

  • Ben je (beginnend) model? En ben je op zoek naar nieuwe foto’s voor jouw portfolio? Vraag dan naar de mogelijkheden die ik je kan bieden.
  • Extra foto’s kunnen altijd bij besteld worden. De kosten voor bijbestellingen bedragen €5 per foto.
  • Heb je andere wensen? Of wil je me liever langer op locatie houden? Dat is geen probleem! Vraag naar de voorwaarden.
  • Zeer geschikt voor familiefotografie, vriendenfotografie of een zakelijk portret.
  • Alle pakketten zijn inclusief één kledingset. Mocht je meerdere kledingsets willen fotograferen kan dat natuurlijk altijd, maar daar is een meerprijs aan verbonden.

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring