Bruiloftsfotografie

Een bruiloft is een van de meest bijzondere dagen in een mensenleven. Deze dag draait om jullie samen. Door het vastleggen van al deze momenten gedurende de dag, van het grootse moment tot het kleinste detail, kunnen jullie deze speciale dag blijven herbeleven.

Evianne Wiegers is een gepassioneerde fotograaf en weet altijd foto’s te maken op de juiste momenten. Deze foto’s horen puur en spontaan te zijn. Evianne houdt rekening met wat jullie willen. Gaan jullie voor romantische trouwfoto’s, spontante of juist voor foto’s met een knipoog. Alles is mogelijk!

Ik hoor graag meer over jullie dag in een verkennend welkomstgesprek. Gehaal gratis natuurlijk. Vul mijn contact formulier in

  • Alle pakketten zijn inclusief een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, BTW en reiskosten tot 20 km vanaf Deurne. Bij afstanden van meer dan 20 km vanaf Deurne komt er €0,30 per km bij.
  • Hebben jullie specifieke wensen, een ander aantal uren, is jullie bruiloft anders dan anders of zelfs in het buitenland? Bespreek de mogelijkheden en laat vrijblijvend een offerte opstellen.
  • Meer uren kunnen worden berekend a € 95 p.u. (incl. nabewerking en digitale levering in hoge resolutie).

Standaard inbegrepen:

  • Informatiegesprek.
  • Alle bestanden digitaal en in hoge resolutie geleverd op usb.
  • Natuurlijke en mooie nabewerking.

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring