Portfolio fotoshoot dag 28 november 2018Ga terug naar actueel

Gisteren heb ik een portfolio shootdag gehad met meerdere modellen van EvD Agency. Voor deze shoot kwamen 5 modellen vanuit het hele land naar mijn studio in Asten om daar samen met mijn visagiste en stylisten verschillende foto’s te maken om toe te voegen aan hun portfolio. Deze foto’s worden gebruikt voor hun persoonlijke boek en voor de website van het modellenbureau. Ben jij ook (beginnend) model en heb je nog ooit hulp nodig bij het poseren op foto’s? Ik help je graag om je op je gemak te voelen voor de camera. Ook ben ik een fotograaf die graag shoot op locaties zoals in Deurne, Helmond of Eindhoven.

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring