Op naar Kaapstad! 28 januari 2020Ga terug naar actueel

Eindelijk is het zover! Na veel voorbereidende gesprekken en intensief plannen gaat mijn werktrip naar Kaapstad nu echt beginnen. Ik heb kledingstukken van acht verschillende merken meegenomen, dus mijn koffers zitten hartstikke vol. Deze koffers zijn gevuld door verschillende kledingmerken, maar ook sieraden neem ik met me mee. In Kaapstad ga ik met twee verschillende (en prachtige) modellen voor de nieuwe zomercollectie fotograferen. Zo creƫren we veel content die alle merken goed kunnen gebruiken voor online marketing.

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring