Magazine uit New York ontvangen 10 december 2018Ga terug naar actueel

Wat gaaf: Ik heb vandaag Promo magazine uit New York mogen ontvangen waarin mijn foto’s zijn gepubliceerd. Het gevoel dat je krijgt wanneer je een magazine open maakt en daarin jouw foto’s met jouw naam ziet staan, is onbeschrijfelijk. Samen met het model heb ik een shoot gehad bij een sportschool naast mijn studio. Wederom hartstikke trots op het eindresultaat. Mocht je het magazine een keer in willen zien, kom gerust langs voor een kop koffie!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring