Love my job! 20 augustus 2018Ga terug naar actueel

Het leuke aan mijn werk vind ik dat ik overal foto’s maak. Of dat nou in Deurne, Asten, Eindhoven of zelfs Amsterdam is. Iedere klus is anders en op iedere schoot leer ik weer nieuwe mensen kennen. Veel mensen vragen me wel eens: ‘Maar het is toch alleen een beetje foto’s maken?’ Nou, niets is minder waar! Er komt veel meer bij kijken dan alleen met mijn vinger op de knop drukken. Voordat ik aan een fotoshoot begin, ben ik al op zoek gegaan naar een locatie, heb ik mijn team samengesteld en heb ik een gedetailleerde planning gemaakt. Na de shoot ben ik nog uren bezig met het uitzoeken, sorteren en bewerken van alle foto’s. Gelukkig heb ik sinds kort mijn eigen kantoor aan huis. Naast mijn volledig uitgeruste fotostudio in Asten is het ook erg fijn om een rustige werkplek te hebben waar ik niet gestoord kan worden.

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring