Hollands Next Top Model 2 september 2019Ga terug naar actueel

Eindelijk was het zover en mocht ik het met jullie delen. In de eerste aflevering van Hollands Next Top Model heb je me misschien wel zien fotograferen. Een tijd geleden ben ik door EndemolShine benaderd om de eerste foto’s van de aspirant modellen te verzorgen op de castingdag in Den Bosch. Op deze casting dag werden 80 modellen gewogen, gemeten en gingen ze in gesprek met medewerkers van Elle. Natuurlijk moesten ze ook op de gevoelige plaat worden vastgelegd en dit mocht ik verzorgen. Het eindresultaat heb je misschien al voorbij zien komen op tv, maar op mijn social media kun je zo nog eens bekijken. Veel kijkplezier gewenst!

Processed with VSCO with m5 preset

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring