Fotoshoot Inbetween Models 31 augustus 2019Ga terug naar actueel

Vandaag had ik een portfolioshoot-dag voor het modellenbureau Inbetween Models. Dit is een modellen bureau dat zichzelf inzet voor modellen die te ‘flink’ zijn voor de normale modellenwereld, maar te ‘dun’ worden gevonden voor de curvy modellenbureaus. De meiden kwamen vanuit Antwerpen, Friesland, Amsterdam en Alkmaar naar mijn studio in Asten (Noord-Brabant). Ik vind het altijd zo’n groot compliment wanneer modellen bereid zijn om zo ver te reizen om speciaal met mij te shooten.

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring