Eerste fotografie workshop 12 oktober 2019Ga terug naar actueel

Voor het eerst heb ik een workshop fotografie gegeven. Op het begin vond ik het best spannend, maar uiteindelijk is deze erg goed in de smaak gevallen bij mijn cursisten. We zijn begonnen in mijn studio met een uitleg van de basis en verschillende technieken van fotografie. Vervolgens zijn we naar buiten gegaan en hebben we daar het geleerde toegepast in de praktijk. Door veel verschillende situaties uit te leggen en zelf voor te doen, was iedereen in staat om op het einde van de dag hele mooie foto’s maken.

IMG_4259

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring