Amsterdam Fashion Week 1 september 2018Ga terug naar actueel

Voor mijn werk kom ik op hartstikke gaven plekken. Soms ben ik bijvoorbeeld op Ibiza te vinden, een andere keer in Oostenrijk. Toch hoef ik lang niet altijd ver te reizen om mooie foto’s te maken. Vorige week ben ik op bezoek gegaan bij Villa Sphagnum in Griendtsveen, een dorpje in de buurt van Deurne (gemeente Horst aan de Maas). Ik ging langs om daar alvast een kijkje te nemen voor een fotoshoot die over een paar weken gepland staat. Samen met een bekende modeontwerpster gaan we haar nieuwe collectie vastleggen.  Zodat de collectie, net als vorig jaar, te zien zal zijn op de Amsterdam Fashion Week!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring