Actueel


Hollands Next Top Model 2 september 2019

Eindelijk was het zover en mocht ik het met jullie delen. In de eerste aflevering van Hollands Next Top Model heb je me misschien wel zien fotograferen. Een tijd geleden ben ik door EndemolShine benaderd om de eerste foto’s van de aspirant modellen te verzorgen op de castingdag in Den Bosch. Op deze casting dag [...]

--

Lees het hele bericht

Fotoshoot Inbetween Models 31 augustus 2019

Vandaag had ik een portfolioshoot-dag voor het modellenbureau Inbetween Models. Dit is een modellen bureau dat zichzelf inzet voor modellen die te ‘flink’ zijn voor de normale modellenwereld, maar te ‘dun’ worden gevonden voor de curvy modellenbureaus. De meiden kwamen vanuit Antwerpen, Friesland, Amsterdam en Alkmaar naar mijn studio in Asten (Noord-Brabant). Ik vind het [...]

--

Lees het hele bericht

Fotoshoot in Krakau, Polen 14 juli 2019

In de prachtige binnenstad van Krakau heb ik vandaag met twee Poolse modellen een fotoshoot gehad voor het aanvullen van beide portfolio’s. Tijdens de tweede shoot kwam het water ineens met bakken uit de lucht vallen, maar dat is gelukkig niet te zien aan het eindresultaat. De fotoshoots op deze bijzondere locatie waren voor mij [...]

--

Lees het hele bericht

Modefabriek, Amsterdam 9 juli 2019

Wat gaaf om je eigen foto’s uitvergroot te zien op de modefabriek! Ik ben samen met mijn moeder en zus naar Amsterdam gereden om een kijkje te nemen bij de Modefabriek in de RAI. Modemerk Brandy had mijn foto’s op groot formaat aan hun stand gehangen. Dat was heel leuk om te zien!

--

Lees het hele bericht

 Bruiloft Danny & Rowie 7 juli 2019

Gefeliciteerd Danny & Rowie! Ik voelde me vereerd dat ik bij jullie intieme moment aanwezig mocht zijn. We begonnen in en buiten het gemeentehuis om vervolgens op locatie een romantische fotoshoot te houden. Ik heb het bruidspaar alleen maar zien lachen en die momenten zijn het leukst om vast te leggen. Wat een leuke en [...]

--

Lees het hele bericht

Newbornshoot 20 juni 2019

Hoe leuk is het om pas geboren baby’s te fotograferen? Newbornshoots op locatie zijn het allerleukste voor het gezin. Papa en mama hoeven de deur niet uit, want ik kom met al mijn spullen naar jullie huis. Daar zullen we samen in een rustige omgeving prachtige foto’s maken die jullie voor altijd kunnen koesteren.

--

Lees het hele bericht

Fotoshoot voor Brandy 17 juni 2019

In Vught staat een imposant kasteel genaamd Maurick. Kasteel Maurick is gelegen op een prachtige stuk land omringd door water en bossen. Op deze pittoreske locatie hebben we de nieuwe herfstcollectie van Brandy gefotografeerd. De resultaten zullen snel online staan.

--

Lees het hele bericht

Fotoshoot met Sjoerd 13 juni 2019

Ben je nog op zoek naar zakelijke foto’s? Of wil je eigenlijk gewoon een keer leuke foto’s van jezelf? Dat kan! Vandaag was professioneel danser Sjoerd bij mij in de studio. Sjoerd was op zoek naar nieuwe foto’s voor in zijn portfolio, zodat hij deze mee kan nemen naar castings en audities.

--

Lees het hele bericht

Fotoshoot met Isha van Dijk 10 juni 2019

Wat een leuke fotoshoot op locatie was dit! Vandaag ben ik met model/influencer Isha van Dijk naar een mooi bloemenveld net buiten Deurne gereden. Daar hebben we samen met een team van drie (visagist, stylist en assistent) prachtige foto’s gemaakt.

--

Lees het hele bericht

Radio Barendrecht 13 mei 2019

Vandaag was ik te gast bij Eva Rookmaker op Radio Exxact in Barendrecht. Hier sprak ik samen met twee modellen en de hoofdredacteur van Vrouw Magazine over de kracht van de media. Heb je de uitzending gemist? Geen zorgen! Binnenkort zal een deel van de uitzending op mijn Facebook pagina te vinden zijn.

--

Lees het hele bericht

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring