Actueel


Meetings voor Kaapstad 18 november 2019

Vandaag had ik weer verschillende gesprekken bij merken waarvan ik items mee ga nemen naar Kaapstad. Ik vind de voorbereiding erg belangrijk. Zelf ben ik een heel georganiseerde fotograaf die alles tot in de puntjes uitwerkt. Dit doe ik zodat ik nergens tegenaan kan lopen als ik in Kaapstad ben. Preparation is key!

--

Lees het hele bericht

Fotoshoot in Kaapstad 15 november 2019

In januari vlieg ik naar Kaapstad om daar voor verschillende merken foto’s te maken van de nieuwe zomercollectie. Samen met een model ga ik op bijzondere locaties zorgen voor professionele foto’s die de merken kunnen gebruiken als content voor de sociale media kanalen. Houd mijn tijdlijn in de gaten!

--

Lees het hele bericht

Fotoshoot met Chey van Love Island 13 november 2019

Voor het portfolio van Chey (bekend van Love Island) zijn we vandaag druk bezig geweest in de studio. Samen met mijn creatieve team hebben we hele gave dingen gemaakt voor deze portfolio fotoshoot. De resultaten zullen snel online staan.

--

Lees het hele bericht

Familie fotoshoot & Linkedin foto’s 8 november 2019

Vandaag had ik twee shoots op de planning staan. Mijn eerste klant wilde graag professionele foto’s voor op zijn CV en LinkedIn. Later op de middag kwamen er twee lieve kinderen die graag familiefoto’s wilde maken. Bij een familiefotoshoot vind ik het altijd belangrijk dat de kinderen lekker hun gang mogen gaan en niks gedwongen [...]

--

Lees het hele bericht

Portfolio fotoshoot met Lotte 7 november 2019

Met Lotte kan ik altijd heel goed nieuwe portfoliofoto’s maken. Ze is heel professioneel om mee te werken én het is altijd heel erg gezellig. Samen met mijn visagiste hebben we voor prachtige nieuwe portfoliofoto’s gezorgd.

--

Lees het hele bericht

Fotoshoot met Samuel van Hollands Next Top Model 29 oktober 2019

Voor de portfolio fotoshoot met Samuel zijn we vandaag naar Breda gegaan. Samen met een team (visagiste, styliste en videograaf) zijn we eerst begonnen bij Bobbi’s Bar. Daar hebben we de eerste twee kledingsets gefotografeerd. Als modefotograaf is het belangrijk dat je goed oplet dat alle kleding goed zit, maar ook dat de locatie goed [...]

--

Lees het hele bericht

Bedrijfsfotografie voor Arte 15 oktober 2019

De bedrijfsfoto’s voor Arte zijn erg mooi geworden. Ik was vandaag bij het bedrijf in Helmond en wat een ruimte! Zo’n groot pand heb ik in tijden niet meer gezien. Als bedrijfsfotograaf is het heel belangrijk om goed te luisteren naar wat de klant graag wil. Het resultaat mag er zijn!

--

Lees het hele bericht

Eerste fotografie workshop 12 oktober 2019

Voor het eerst heb ik een workshop fotografie gegeven. Op het begin vond ik het best spannend, maar uiteindelijk is deze erg goed in de smaak gevallen bij mijn cursisten. We zijn begonnen in mijn studio met een uitleg van de basis en verschillende technieken van fotografie. Vervolgens zijn we naar buiten gegaan en hebben [...]

--

Lees het hele bericht

Nicky Opheij 10 oktober 2019

Het is altijd gezellig om met Nicky Opheij te shooten! Voor deze portfolio fotoshoot reden we naar Den Bosch om daar in het prachtige hotel The Stamp voor ons portfolio nieuwe foto’s te maken. Deze locaties is nog vrij nieuw en het is helemaal in een oude stijl gebouwd. De foto’s zullen snel online staan!

--

Lees het hele bericht

Fotoshoot BR&DY Collection 7 oktober 2019

Voor de nieuwe collectie van Brandy hebben we vandaag weer een modefotoshoot gehad. Op een stoere industriële locatie in Eindhoven hebben we samen met een topteam weer professionele foto’s weten te maken. Het resultaat kom je binnenkort vast eens tegen.

--

Lees het hele bericht

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring